info@gonar-bg.com
България, 1220 София, бул. Първа българска армия 18
моб. +359 894 67 19 35

ГОНАР БЪЛГАРИЯ ООД     We know the drill....

Кои сме ние...

6169721f63f1f50ecee29f54_Gonar_building

Гонар България ООД е дъщерна фирма представител на GONAR-BIS Полша, която е с 50 години опит в производството на инструменти Много години опит, тясно сътрудничество с научни, изследователски и развойни центрове, както и собствен отдел за проектиране и технологии гарантират много високото качество на предлаганите продукти, като същевременно позволяват да се отговори и адаптира към очакванията на индивидуални клиенти. Компанията непрекъснато се модернизира, надграждайки своите машини, което й позволява да проектира и пуска на пазара нови продукти. Конкурентното предимство на компанията се основава на няколко ключови елемента, които са резултат от дългогодишен опит, инвестиции в иновации, наблюдение на ефективността на произвежданите продукти и внимание към удовлетвореността на клиентите, заедно със следпродажбено обслужване.

Производственият отдел на Gonar работи в тясно сътрудничество с добре оборудвана лаборатория, поддържана от отдела за научноизследователска и развойна дейност и производствената част на собствения карбид. За производството на инструменти с марка Gonar се използва суровина от най-високо качество от реномирани и доказани доставчици.


Въз основа на дългогодишен опит, Gonar успява да отговори на изискванията на своите клиенти, като произвежда нестандартни, персонализирани инструменти и след това успешно ги представя на пазара.

Продуктите на Gonar се характеризират с високо качество и издръжливост, което прави тези продукти разпознати от клиентите по целия свят.